Skab et struktureret årshjul med skarpe kontroller – med fundament i en forretnings risikovurdering

  Se eller gense webinaret:

  IT-sikkerhedskontroller og -processer

  Risikostyring hviler på et fundament af (sikrings)foranstaltninger, hvis effektivitet løbende skal kontrolleres, for at sikre at risikobilledet kontinuerligt fastholdes.

  Et struktureret arbejde med kontroller i et årshjul hjælper med at skabe overblik over hvert af risiko-områderne, og de opgaver som er nødvendige inden for disse. Samtidig illustrerer kontrollerne status på både gennemførte og manglende opgaver, hvilket skaber højere forankring og dokumentation i din organisation.

  Med en struktureret tankegang, vil opgaverne ikke kun blive udført i praksis, men vil også kunne benyttes til at dokumentere dette i forhold til forskellige compliancemæssige behov. Om dit behov er GDPR/ISO27701, ISO27001/2, NSIS eller en anden lov-ramme – det kalder vi multidimensional compliance.

  Oplægsholder:

  Jesper B. Hansen, CDO & Informationssikkerhedskonsulent, Siscon

  Jesper B. Hansen, CDO og informationssikkerhedskonsulent, har mere end 20 års erfaring inden for informationssikkerhed og har altid en energisk praktisk tilgang til data- og informationssikkerhed.

  Jesper har erfaring fra PwC som konsulent og fra PFA som CISO & Head of Infrastructure Management. Han har særligt beskæftiget sig med organisering og implementering af både tekniske og ’bløde’ aspekter af informationssikkerhed.

  Qua sin mangeårige erfaring og brede erfaring hos kunder, er han udviklingsansvarlig for nye metodikker og koncepter mod Siscons kunder. Derudover er han med til at videreudvikle ControlManager™, der særligt har fokus på GRC & GDPR med effektivitet, overblik og forankring i virksomheder.

  CDO - Jesper B. Hansen.jpeg

  HEy! Ha' lige en effektiv dag, du fortjener det

  Vi har fået bygget et helt compliance-koncept til styring af fortegnelses-information, risikovurderinger og konsekvensanalyser. Og særligt i begyndelsen af byggeprocessen var det vigtigt at kunne sparre med Siscons konsulenter, der også kunne hjælpe med at løfte diskussionen op på et strategisk niveau omkring vores forventninger og målsætninger.
  Sæt strøm til din informationssikkerhed
  Anders Chemnitz og Ditte Baltersen
  Nyborg Kommune

  Få en gratis og uforpligtende demo af vores multidimensionale complianceværktøj 

  X