Hvordan skal vi føre tilsyn med databehandlere, og hvordan finder vi den bedste måde at gøre det på? Mange virksomheder oplever disse udfordringer, og KEA var en af dem. Igennem et stærkt samarbejde med Siscon har KEA nu fundet frem til en metodik, der matcher dem og er efter ”best practice”.

  Indledning

  Vi søgte et koncept og et værktøj, der kunne understøtte vores ønsker for tilsyn med databehandler. Siscon kunne give os et færdigudviklet koncept, der kunne skræddersys og tilpasses os i forhold til vores behov. Samtidig kunne de tilbyde understøttende værktøjer og solid konsulentstøtte, siger Louise Kehler, IT- og digitaliseringschef hos KEA.

  kunde gdpr compliance og gdpr værktøj

  Samarbejdet

  I samarbejdet med Siscon fik vi skabt et tilsynskoncept, som bedst muligt matchede os. Da det var gjort, lagde vi fokus på de spørgsmål, som Siscon havde udarbejdet og fik valgt dem ud, som passede til os, hvorefter vi fik testet dem, siger Louise.

  Samarbejdet med Siscon er et kollegialt og sjovt samarbejde, hvor ærlighed er en vigtig faktor for begge parter. Og når man har med konsulenter at gøre, der har en bred viden, så får man et tæt samarbejde af høj kvalitet, hvor begge parter udfører tiltag i vores tilsyn med databehandlere, siger Julie Torp Olsen, digital projektleder hos KEA.

  ComplianceGateway som add on til ControlManager™ effektiviserede tilsyn med databehandlere

  Siscons ComplianceGateway har gjort det nemt for os at føre tilsyn. Vi skal ikke selv opfinde en metode til at få sendt tilsynet afsted. Metoden er opfundet, og det gør, at det hele er meget nemmere – det sætter skub i tingene. Der er ingen tvivl om, at vi er kommet hurtigere fra start, end hvis vi ikke havde samarbejdet med Siscon, understreger Louise

  Vi har fået en samarbejdspartner der er nede på jorden. Vi udfordrer hinanden, hvilket er med til at give det bedste resultat, fortæller Julie og Louise

  Vil du også føre effektive tilsyn med dine databehandlere? Siscon står klar til bistå dig og din virksomhed! 

  HEy! Ha' lige en effektiv dag, du fortjener det

  Vi har fået bygget et helt compliance-koncept til styring af fortegnelses-information, risikovurderinger og konsekvensanalyser. Og særligt i begyndelsen af byggeprocessen var det vigtigt at kunne sparre med Siscons konsulenter, der også kunne hjælpe med at løfte diskussionen op på et strategisk niveau omkring vores forventninger og målsætninger.
  Sæt strøm til din informationssikkerhed
  Anders Chemnitz og Ditte Baltersen
  Nyborg Kommune

  Få en gratis og uforpligtende demo af vores multidimensionale complianceværktøj 

  X