IT-virksomheden Neisa finder hullerne i osten og får sat struktur i arbejdet med information security

  På baggrund af kompetent rådgivning, solid projektstyring og god kemi med deres eksterne samarbejdspartner Siscon har IT-virksomheden Neisa skabt et nyt ISMS, der er effektivt og struktureret. Et ISMS, der gør det muligt for Neisa at blive ved med at levere effektiv og pålidelig adgang til deres kunders informationer. Samt at kunne opretholde de indgåede aftaler med kunderne.

  Med mere end 10.000 reparationer om måneden er Neisa en IT-virksomhed, der leverer IT maintenance services til større landsdækkende danske virksomheder – såvel som til det offentlige. Preben Duus Jørgensen, CEO hos Neisa, kontaktede Siscon efter at have undersøgt markedet for løsninger og sparringspartnere til at effektivisere og strukturere et ISMS samt resten af deres arbejde med information security – både nu og i fremtiden.

  Preben Duus Jørgensen, CEO Neisa

  Preben Neisa - case - sorthvid.jpg

   I 35 år har vi overholdt alle vores indgåede aftaler med vores kunder og samarbejdspartnere. Og for at vi kan blive ved med det, kræver det, at vi får sat vores processer endnu mere i system. Og derudover får sat struktur på det i et nyt ISMS. På baggrund af en professionel og uforpligtende workshop vidste jeg, at Siscon kunne løfte opgaven, siger Preben Duus Jørgensen og fortsætter:

  Siscon er en virksomhed, der møder os, der hvor vi er – både ift. arbejdsopgaver, modenhed og tempo. De er nogle kompetente og spændende mennesker, der rummer friskhed i relation til projektledelse. Samtidig besidder de en helt grundlæggende dyb kompetence på den nørdede tekniske del. Det er virkelig kommet til udtryk i vores ISMS. Balancen mellem friskheden og det nørdede faldt jeg for.

  Et struktureret og overskueligt projekt

  På baggrund af mange års erfaring i forskellige organisationer af forskellige størrelser har Siscon været Neisas projektleder og sparringspartner. De har givet dem skubbet, når der var behov. Siscon hjalp med at finde hullerne i osten og fik omdannet det til en fremadrettet plan for etablering af et kommende ISMS ud fra ISO27001.

  Siscon har haft det store overblik og projektstyret med hård hånd. De har formået at motivere, skabe tryghed og vise vejen til, hvordan elefanten bedst bør spises – nemlig i små bidder. På den måde har projektet været overskueligt og struktureret. Siscon har læst vores platform rigtig godt og forstået vores virksomhed, modenhed og ønsker. Det betyder, at vi har fået information security mere ind under huden. Som betyder forbedret kontroller, dokumentation og procedurer, understreger Preben Duus Jørgensen

  Investeringen, der bliver ved med at give

  Preben Duus Jørgensen var ikke i tvivl om, at IT-virksomheden Neisa skulle gøre brug af en ekstern samarbejdspartner til at løfte deres arbejde med informationssikkerhed. Han mener, at en ekstern samarbejdspartner er en styrke og en kæmpe hjælp til at komme i gang med arbejdet på en struktureret måde. Derudover mener han, at projektet bliver holdt i ørene via workshops, som kræver, at der hoppes i arbejdstøjet.

  Med en ekstern samarbejdspartner oplever vi  en synergi. Den synergi det giver, at arbejde med specialister, der også arbejder med deres speciale hos mange andre organisationer. For det betyder, at vi drager nytte af Siscons erfaringer, som kommer fra andre. Forskellige størrelser af organisationer og forskellige brancher. Det er en kæmpe fordel, fortæller Preben Duus Jørgensen, der forsat vil banke på døren hos Siscon, da hele organisationen er glade for samarbejdet med den kompetente konsulentsparring, som Siscon leverer. Samt deres multidimensionale complianceværktøj, der kan bruges i mange andre projekter.

  Det er ikke kun med Siscons complianceværktøj og kompetente konsulentrådgivning, at Neisa oplever stor værdi. Siscon inviterer ofte til vidensarrangementer og har skabt et univers, hvor der er plads til og mulighed for at dele viden og erfaringer med andre organisationer i arbejdet med GDPR og informationssikkerhed. De har med andre ord skabt en familie med fælles interesser.

  Ønsker du også at skabe succes i et nyt ISMS? 

  HEy! Ha' lige en effektiv dag, du fortjener det

  ControlManager™ er et værktøj, der gør det nemt at efterleve ISO27001. Du behøver ikke være ekspert i standarden – følger du opsætningen, så efterlever du automatisk ISO27001
  DK Hostmaster case logo
  Erwin Lansing
  Sikkerhedschef, DK Hostmaster

  Få en gratis og uforpligtende demo af vores multidimensionale complianceværktøj 

  X