GAVEN TIL DIG, DER ARBEJDER MED INFORMATIONSSIKKERHED

  Ved at opbygge dit ISMS efter en anerkendt standard taler du samme sprog som dine kunder og samarbejdspartnere. Du får et struktureret og effektivt ISMS. Hvilket betyder en tryg hverdag, hvor kommunikationen er skarp og sikkerheden i top.

  Drømmer du om et struktureret og effektivt ISMS?

  Siscon står klar til at forankre et struktureret ISMS i din virksomhed på baggrund af mange års erfaring og med kompetente konsulenter.

  METODIKKER OG RÅDGIVNING DER VIRKER

  Mange virksomheder oplever de samme frustrationer – er du en af dem der ofte stiller dig selv og virksomheden disse spørgsmål?

  “Hvor skal jeg starte, hvad er bedst for virksomheden, hvilke elementer bør jeg implementere i vores ISMS, og hvordan bør jeg gøre det?”

  Med uddannelse og stærke kompetencer inden for ISO27001 – styrker Siscon din forankring og viser vejen til, hvordan du bedst kommer i mål med at efterleve standarden. Du behøver ikke sætte de næste mange måneder af til at opfinde en metode, der virker – Siscon har klaret det for dig.

  Med mange år i branchen kommer Siscon med veldokumenterede metodikker, der er afprøvet på mange danske virksomheder – så undgår du at opfinde den dybe tallerken og kan koncentrere dig om andre vigtige områder.

  Lad os gøre det, vi er bedst til, så kan du koncentrere dig om det, du er bedst til.

  FORANKRING AF ISO27001 MED CONTROLMANAGER™

  Siscon har udviklet ControlManager™, der gør dokumentationen af efterlevelse af ISO27001 nemt. Det er udviklet sådan, at du opnår et automatisk SoA-dokument (Statement of Applicability), der dokumenterer jeres efterlevelse af kravene fra ISO27001 Anneks A. Vejen dertil er bl.a. baseret på anbefalingerne af metoden fra ISO27002 og fra Siscons erfarne konsulenter.

  FORSKELLEN PÅ ISO27001 & ISO27002

  ISO27001 er skabt ved, at en del af verdens førende eksperter har struktureret de mange aspekter af informationssikkerhed og dermed givet dig muligheden for at hæve dit startniveau fra dag 1.

  ISO27001 er standarden, der beskriver regelsættet for IT-sikkerhed.

  ISO27002 er en vejledning til mulige måder at implementere regelsættet fra ISO27001 på. Det skal ses som inspiration til, hvordan regelsættet kan implementeres.

  Brug for mere viden om ISO27001?

  Læs mere på Dansk Standards hjemmeside hvor du også kan købe standarden

  ________________________________

  BOOK ET MØDE

  Book et møde med Siscon – helt uforpligtende – til en snak om hvordan vi kan understøtte dig og din virksomhed!

  Navn*

  Mailadresse*

  Virksomhed*

  Telefon

  Kontakt mig vedrørende*

  Verification:captcha

  Jeg afgiver samtykke til, at Siscon må kontakte mig og sende mig nyhedsbreve, yderligere markedsføring og informationer fra Siscon. Jeg kan til en hver tid trække mit samtykke tilbage, via linket i nyhedsbrevet

  X