IT-Sikkerhedshåndbog

  Bogen der forankrer informationssikkerhed

  ar du svært ved at få kommunikeret og formidlet din sikkerhedshåndbog ud til virksomhedens medarbejdere?

  Så er du landet det helt rigtige sted – vi vil nemlig rigtig gerne hjælpe dig på vej!

  Professionel DPO

  Sådan bliver sikkerhedshåndboget forankret

  Virksomheder kæmper en kamp med sikkerhedshåndbogen, der ligger dækket af støv i skuffen. Den er ikke blevet læst og derfor heller ikke forstået. Det skyldes bl.a.:

  1. Medarbejderne oplever, at det er uoverskueligt at skulle igennem en hel sikkerhedshåndbog og opgiver derfor på forhånd

  2. Ofte bliver sikkerhedshåndbogen ikke forstået, da budskabet ikke er klart og tydeligt. Uden de rette kompetencer kan det nemlig være et svært stof at formidle, så medarbejderne forstår det.

  Hvis dine medarbejdere ikke læser og forstår din sikkerhedshåndbog, hvilken rolle spiller den så? Du får dokumenteret hvordan din virksomhed behandler data og IT-systemer, men du misser en væsentlig og vigtig faktor: medarbejderens indflydelse på minimering af din risiko for sikkerhedsbrud. En gennemtænkt, velformuleret og overskuelig sikkerhedshåndbog, der kommer hele vejen rundt, er derfor helt afgørende for IT-sikkerheden i din virksomhed.

  Taler I samme sprog i afdelingerne?

  Der er ingen nemme løsninger eller individuelle præstationer, der er holdbare på den lange bane for at få styr på GDPR i din virksomhed. Det kræver et team, der samarbejder på tværs af afdelingerne og har en fælles strategi og mål.

  ControlManager™ understøtter din
  IT-sikkerhedshåndbog

  Ved at implementere din sikkerhedshåndbog i ControlManager™ skaber du de bedste forudsætninger for at medarbejderne forstår virksomhedens spilleregler og procedurer inden for behandling af data og IT-systemer.

  Det er både nemt og effektivt at implementere din sikkerhedshåndbog, så hele virksomheden altid har adgang til den nyeste viden om, hvordan de skal forholde sig til data og IT-systemer.

  Du opnår samtidig solid forankring på tværs af virksomheden. Kontakt os i dag – og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med opbygning og formidling af din sikkerhedshåndbog, så den skaber værdifuld viden og bliver forankret i din virksomhed.

  Sådan får en værdifuld IT-sikkerhedshåndbog

  For at din sikkerhedshåndbog når ud til medarbejderne og bliver læst og forstået, kræver det en gennemtænkt struktur for opbygningen og en klar formidling af indholdet. En sikkerhedshåndbog bliver skabt på baggrund af:

  Politikker

  Hvorfor har din virksomhed IT-sikkerhed

  Regler

  Hvem har ansvaret for hvad?

  Procedurer

  Vejledning til hvordan regler bliver udført i praksis

  Sådan bliver din IT-sikkerhedshåndbog læst og forstået

  Følgende 3 faktorer spiller en væsentlig rolle for, om din sikkerhedshåndbog bliver værdifuld:

  Gør relevant viden let tilgængelig

  Gør det nemt for den enkelte medarbejder at finde relevant viden fra sikkerhedshåndbogen. Det er ressourcebesparende og gør dine medarbejdere bevidste om din virksomheds spilleregler

  Klar og tydelig kommunikation

  Når du har skabt en metodik, der gør det let at finde relevant viden fra sikkerhedshåndbogen, er næste skridt at få medarbejderne til at forstå deres ansvar og opgaver. For at du får kommunikeret klart og tydeligt, er det vigtigt at formidle viden, velformuleret og enkelt og mod den rette målgruppe, om hvem, hvad, hvor, hvornår, hvor længe og hvordan virksomhedens medarbejdere skal forholde sig – og med hvilken virkning.

  Kom hele vejen rundt

  For at minimere risikoen for sikkerhedsbrud bedst muligt er det er vigtigt, at sikkerhedshåndbogen kommer hele vejen rundt inden for informationssikkerhed i virksomheden.

  Med professionel og kompetent rådgivning får du en sikkerhedshåndbog, der kommer hele vejen rundt; en bog dine medarbejdere forstår – så du minimerer risikoen for sikkerhedsbrud.

  Adgang til ControlManager™ demo site – for virksomheder, der endnu ikke er kunde hos Siscon.

  Udfyld kontaktformularen så vi kan kontakte dig for at aftale et uforpligtende introduktionsmøde og en demonstration med tilhørende demo site til ControlManager™.

  På dette møde viser vi de mange muligheder, der er i ControlManager™ i relation til jeres opgaver på informationssikkerhedsområdet og med GDPR.

  Efterfølgende vil du modtage adgang til vores demonstration site, så du efterfølgende kan genopfriske hukommelsen og undersøge vores løsning nærmere.

   Navn*

   Mailadresse*

   Titel*

   Virksomhed*

   Telefon

   Verification:captcha

   Jeg afgiver samtykke til, at Siscon må kontakte mig og sende mig nyhedsbreve, yderligere markedsføring og informationer fra Siscon. Jeg kan til en hver tid trække mit samtykke tilbage, via linket i nyhedsbrevet

   Du modtager en bekræftelsesmail, efter du har trykket "Send". Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager denne.Ved indsendelse af denne formular accepterer du, at dine data bliver behandlet i overensstemmelse med Siscons Privatlivspolitik.

   HEy! Ha' lige en effektiv dag, du fortjener det

   Vi har fået bygget et helt compliance-koncept til styring af fortegnelses-information, risikovurderinger og konsekvensanalyser. Og særligt i begyndelsen af byggeprocessen var det vigtigt at kunne sparre med Siscons konsulenter, der også kunne hjælpe med at løfte diskussionen op på et strategisk niveau omkring vores forventninger og målsætninger.
   Sæt strøm til din informationssikkerhed
   Anders Chemnitz og Ditte Baltersen
   Nyborg Kommune

   Få en gratis og uforpligtende demo af vores multidimensionale complianceværktøj 

   X