Gaven til dig, der arbejder med informationssikkerhed

  Drømmer du om et struktureret og effektivt ISMS?

  Ved at opbygge dit ISMS efter en anerkendt standard , som ISO27001 er, så taler du samme sprog som dine kunder og samarbejdspartnere. Du får et struktureret og effektivt ISMS. Hvilket betyder en tryg hverdag, hvor kommunikationen er skarp og sikkerheden i top.

  Metodikker og rådgivning der virker

  Mange virksomheder oplever de samme frustrationer – er du en af dem, der ofte stiller dig selv og virksomheden disse spørgsmål?

  Rejsen fra ISO27001 teori – til praktisk implementeret ISO27001 og stærk forankring med ledelsen i front

  ISO27001 implementering
  • Hvor skal jeg starte?
  • Hvad er bedst for virksomheden?
  • Hvilke elementer bør jeg implementere i vores ISMS?
  • Hvordan skal jeg gøre det?

  Med uddannelse og stærke kompetencer inden for ISO27001 – styrker Siscon din forankring og viser vejen til, hvordan du bedst kommer i mål med at efterleve standarden. Du behøver ikke sætte de næste mange måneder af til at opfinde en metode, der virker – Siscon har klaret det for dig.

  Med mange år i branchen kommer Siscon med veldokumenterede metodikker, der er afprøvet på mange danske virksomheder – så undgår du at opfinde den dybe tallerken og kan koncentrere dig om andre vigtige områder. Lad os gøre det, vi er bedst til, så kan du koncentrere dig om det, du er bedst til.

  Brug for mere viden om ISO27001?

  Læs mere på Dansk Standards hjemmeside, hvor du også kan købe standarden

  Forankring af ISO27001 med ControlManager

  Siscon har udviklet ControlManager, der gør dokumentationen af efterlevelse af ISO27001 nemt. Det er udviklet sådan, at du opnår et automatisk SoA-dokument (Statement of Applicability), der dokumenterer jeres efterlevelse af kravene fra ISO27001 Anneks A. Vejen dertil er bl.a. baseret på anbefalingerne af metoden fra ISO27002 og fra Siscons erfarne konsulenter.

  Forskellen på ISO27001 & ISO27002

  • ISO27001 er skabt ved, at en del af verdens førende eksperter har struktureret de mange aspekter af informationssikkerhed og dermed givet dig muligheden for at hæve dit startniveau fra dag 1. ISO27001 er standarden, der beskriver regelsættet for IT-sikkerhed.
  • ISO27002 er en vejledning til mulige måder at implementere regelsættet fra ISO27001 på. Det skal ses som inspiration til, hvordan regelsættet kan implementeres.

  HEy! Ha' lige en effektiv dag, du fortjener det

  ControlManager™ er et værktøj, der gør det nemt at efterleve ISO27001. Du behøver ikke være ekspert i standarden – følger du opsætningen, så efterlever du automatisk ISO27001
  Erwin Lansing
  Erwin Lansing
  Sikkerhedschef, DK Hostmaster

  Få en gratis og uforpligtende demo af vores multidimensionale complianceværktøj 

  X