Effektiv håndtering af datasikkerhedsbrud og sikkerhedshændelser 

  Brud og hændelser sker – selv for den bedste. De kan have store konsekvenser for virksomheden som f.eks. økonomisk tab og tab af tillid.

  Medarbejdere og andre interessenter forventer, at du sikrer virksomheden så godt som muligt mod brud og hændelser. Derfor er det vigtigt, at du enten indberetter til datatilsynet, når der opstår datasikkerhedsbrud, eller dokumenterer en hændelse for dermed at optimere IT-sikkerheden.

  En effektiv og ensartet måde at håndtere brud og hændelser på giver de bedste forudsætninger for, at dine medarbejdere indberetter hændelser. Derudover kan virksomheden forbedre IT-sikkerheden igennem dokumentationen fra hændelserne.

  Men hvordan finder du en effektiv og ensartet metode, der virker?

  Få en effektiv metode

  Med Siscon som din samarbejdspartner behøver du ikke lægge hovedet i blød for at finde en effektiv metode til at dokumentere hændelser. Som eksperter i brud og hændelser opbygger vi sammen med dig en effektiv fremgangsmåde der styrker din virksomhed.

  Du er samtidig sikret korrekt viden og rådgivning af høj kvalitet samt hurtig handling, når der opstår et brud eller en hændelse, der kræver dokumentation. Med Siscon ombord vil du opleve nærvær i samarbejdet med informationssikkerhed og et hold, der brænder for, at du og din virksomhed styrkes!

  Er du i tvivl, eller har du brug for viden om anmeldelse af datasikkerhedsbrud?
  læs mere på datatilsynets hjemmeside

  ControlManager™ – styrker din informationssikkerhed 

  Siscon har udviklet ControlManager™, som kan hjælpe dig og din virksomhed med bl.a. altid at være opdateret på jeres sikkerhedspolitik, så I minimerer antallet af sikkerhedshændelser igennem korrekt handling fra medarbejderne.

  Med ControlManager™ bestemmer du selv designet, så metoden og opbygningen tilpasses dine medarbejderes niveau inden for IT-forståelse. Skriver du ikke IT og teknologi som en kernekompetence på CV’et, kan du nemlig opleve udfordringer med at forstå, hvornår der er sket en hændelse, og hvordan det skal dokumenteres. Netop det hjælper ControlManager™ og Siscons konsulenter dig med.

  Virksomhedens sikkerhedspolitikker kan effektivt dokumenteres i ControlManager™. Det betyder, at dine medarbejdere kan tilgå de nyeste opdaterede versioner af sikkerhedspolitikker og dermed få en bedre forståelse for sikker IT-adfærd.

  Gør sikker IT-adfærd til ‘top of mind’

  Har du svært ved at gøre sikker IT-adfærd til ’top of mind’ hos dine medarbejdere?

  Siscon udvikler Awareness-kampagner, der virker. Vi kommunikerer i øjenhøjde og klæder dine medarbejdere på til sikker IT-adfærd, så du vil opleve færre brudhændelser i virksomheden. Siscons Awareness-kampagner klæder nemlig dine medarbejder på til sikker IT-adfærd.

  Skal vi gøre sikker IT-adfærd til ’top of mind’ hos dine medarbejdere?

  Læs mere om Siscons Awareness-kampagner

  HEy! Ha' lige en effektiv dag, du fortjener det

  Vi har fået bygget et helt compliance-koncept til styring af fortegnelses-information, risikovurderinger og konsekvensanalyser. Og særligt i begyndelsen af byggeprocessen var det vigtigt at kunne sparre med Siscons konsulenter, der også kunne hjælpe med at løfte diskussionen op på et strategisk niveau omkring vores forventninger og målsætninger.
  Sæt strøm til din informationssikkerhed
  Anders Chemnitz og Ditte Baltersen
  Nyborg Kommune

  Få en gratis og uforpligtende demo af vores multidimensionale complianceværktøj 

  X