/
Dispensationer

Dispensationer

Dispensationer udgør en vigtig del af et ISMS, da det giver organisationer mulighed for at håndtere afvigelser fra implementerede sikringstiltag på en struktureret og overskuelig måde. Dispensationer opstår typisk, når der er behov for at afvige fra etablerede politikker, regler eller procedurer. Det kan omfatte tekniske begrænsninger, midlertidige ændringer eller specifikke forretningsmæssige krav som der skal gives dispensation for. Ved at benytte et ControlManager™ til dispensationer kan organisationen opnå bedre struktur og overblik over hvilke sikringstiltag, der er ”nedsat” i funktion i en korterer eller længere periode, og dermed hvilken påvirkning det har på risikobilledet.

Dispensationer

Hold overblik med jeres dispensationer i ControlManager™

Ved at håndtere dispensationer i ControlManager™ opnår i flere fordele for hele organisationen. Udover at sikre viden om overholdelse af regler og standarder muliggør det også mere effektiv styring af risici og øger jeres fleksibilitet i arbejdet med informationssikkerhed og compliance. Gennem dispensationsprocessen kan I dokumentere og spore afvigelser på en struktureret måde, hvilket bidrager til at reducere risikoen for sikkerhedsbrud og datalækager. På den måde får I en effektiv, agil og responsiv sikkerhedskultur der kan forankres i hele organisationen.

Relaterede ydelser

Dispensationer i ControlManager™

Få det maksimale udbytte og bliv mere effektiv

ControlManager™ tilbyder en række avancerede funktioner til håndtering af jeres dispensationer. Ud over at kunne oprette og registrere jeres dispensationsanmodninger, kan ControlManager™ også understøtte en godkendelsesproces og tildele roller. Derudover muliggør det oversigt over status for igangværende dispensationsanmodninger, generere rapporter om dispensationsaktiviteter og fremme effektiv kommunikation og samarbejde mellem involverede parter.

jeres dispensationer samlet

Saml jeres dispensationer i ControlManager™

Ved at have jeres dispensationer samlet i ControlManager™ får I mulighed for at etablere en ensartet og dokumenteret proces for behandling af afvigelser på tværs af hele organisationen. Det medvirker en bedre sporbarhed og revision af dispensationsaktiviteter, hvilket er afgørende for at opretholde transparens og ansvarlighed i hele processen. Desuden kan anvendelsen af ControlManager™ til jeres dispensationer sikre en strømlinet og effektiv kommunikation mellem alle berørte afdelinger der er involveret i dispensationsprocessen, og bidrage til hurtigere beslutningstagning og bedre ressourceudnyttelse.

Kontak os

Mere end bare en standardløsning

I Siscon tager vi udgangspunkt i kundens behov og tager altid afsat i en udførlig behovsafdækkelse hos jer. Vores erfarne konsulenter er dedikerede til at løse jeres udfordringer med informationssikkerhed og persondatabeskyttelse – effektiv og holdbart. Vi tror på, at de bedste resultater kommer i samarbejde med jer og med fokus på at gøre jeres arbejdsprocesser så effektive som muligt. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe jer.

Book en uforpligtende samtale

Book en demo af ControlManager™ 

Er du interesseret i at lære mere om hvordan ControlManager™ kan hjælpe jer? Book en personlig demo, og lad os vise dig, hvordan vores løsninger kan imødekomme jeres behov og hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.