/
Awareness i ControlManager™

Awareness i ControlManager™

Awareness er betegnelsen for medarbejdernes bevidsthed om sikkerhedsrisici og de handlinger, de skal træffe for at beskytte sig selv og virksomheden. Det omfatter blandt andet forståelse af politikker og procedurer, identifikation af potentielle trusler og risici samt kendskab til best practice for sikker adfærd. Det giver en række fordele at samle sit awareness-program i et GRC-værktøj, bl.a. giver det en centraliseret platform til at administrere og spore awareness-initiativer, herunder uddannelsesprogrammer, træningsmaterialer og informationskampagner. Samlet set kan en effektiv styring af awareness i et GRC-værktøj bidrage til at reducere risikoen for sikkerhedsbrud og beskytte jeres virksomhed mod sikkerhedsbrud.

Awareness

Har alle i jeres organisation den samme påpasselige adfærd?

Hackere er altid et skridt foran og der er mange trusler online som nemt overses og kan føre til et brud på jeres sikkerhed. Ved at udføre tilbagevendende awareness-kampagner, styrker i jeres beredskab og højner niveauet for god it-adfærd over hele linjen. ControlManager™ er i stand til at samle jeres awareness-kampagner, sende notifikationer til de ansvarshavende på opgaverne og gøre det overskueligt for jer at udføre quizzer, som opfølgning på udsendt information. Lad ikke awareness og god it-adfærd være op til tilfældighederne – brug et af de førende værktøjer til at sikre høj it-sikkerhed på tværs af organisationen.

Relaterede ydelser

Bliv de bedste i klassen

Lav opfølgning og evaluering på jeres awareness

En vigtig del af awareness er at anvende de resultater I løbende får ind til at gøre opmærksom på god it-adfærd. Dette kan bidrage til at skabe en stærkere sikkerhedskultur og øge medarbejdernes engagement i sikkerhedsforanstaltninger. Derudover muliggør det bedre overvågning af awareness-niveauet på tværs af organisationen og identifikation af områder, der kræver yderligere opmærksomhed eller indsats. Med ControlManager™ kan i opnå overblikket over de udførte og kommende kampagner i ønsker at udføre.

Kontak os

Mere end bare en standardløsning

I Siscon tager vi udgangspunkt i kundens behov og tager altid afsat i en udførlig behovsafdækkelse hos jer. Vores erfarne konsulenter er dedikerede til at løse jeres udfordringer med informationssikkerhed og persondatabeskyttelse – effektiv og holdbart. Vi tror på, at de bedste resultater kommer i samarbejde med jer og med fokus på at gøre jeres arbejdsprocesser så effektive som muligt. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe jer.

Book en uforpligtende samtale

Book en demo af ControlManager™ 

Er du interesseret i at lære mere om hvordan ControlManager™ kan hjælpe jer? Book en personlig demo, og lad os vise dig, hvordan vores løsninger kan imødekomme jeres behov og hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.