ISAE 3402 & ISAE 3000

ISAE 3402 og ISAE 3000 er internationale revisionsstandarder, der adresserer revision og rapportering af implementerede sikringstiltag / kontroller i virksomheder.

ISO27001 & ISO27002

Formålet med ISO 27001/2 er at hjælpe organisationer med at beskytte deres informationer mod trusler, såsom uautoriseret adgang, datatab eller misbrug.

CIS-Frameworket

CIS Frameworket fokuserer på en teknisk implementering af IT-sikkerhed, hvilket gør det lettere forståeligt og mere operationelt for IT-medarbejdere, end f.eks. ISO27001.

GDPR

Formålet med GDPR er at styrke beskyttelsen af borgernes persondata og harmonisere databeskyttelsesreglerne på tværs af EU-medlemslandene.

NIST

NIST har en central rolle inden for udvikling og opretholdelse af standarder og retningslinjer inden for informationssikkerhed.

NIS2

NIS2 står for Network and Information Security Directive 2 og er en europæisk lovgivning, der har til formål at styrke cybersikkerheden i EU’s medlemslande.

Book en demo af ControlManager™ 

Er du interesseret i at lære mere om hvordan ControlManager™ kan hjælpe jer? Book en personlig demo, og lad os vise dig, hvordan vores løsninger kan imødekomme jeres behov og hjælpe din virksomhed med at nå sine mål.