Book en demo af ControlManager™ 

  Oplev hvor effektivt og multidimensionalt dit compliancearbejde kan blive. Book et demo-møde ved at udfylde kontaktformularen.

  Vi vil efterfølgende kontakte dig for at aftale et møde. På dette møde vil vi præsentere multidimensional compliance og ControlManager™ i relation til de opgaver, du sidder med. Derefter vil du modtage en demo-adgang, hvor du selv har mulighed for at gå på opdagelse.

  Læs mere om ControlManager™

  Er du nysgerrig på hvem Siscon er?

   Navn*

   Mailadresse*

   Titel*

   Virksomhed*

   Telefon

   Hvordan fandt du frem til Siscon?

   NetværkVia googlesøgningKendte Siscon i forvejen

   Jeg afgiver samtykke til, at Siscon må kontakte mig og sende mig viden, invitationer og anden relevant info. Jeg kan til en hver tid trække mit samtykke tilbage via linket nederst i alle mails.

   Du modtager en bekræftelsesmail, efter du har trykket “Send”. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager denne. Ved indsendelse af denne formular accepterer du, at dine data bliver behandlet i overensstemmelse med Siscons Privatlivspolitik.

   HEy! Ha' lige en effektiv dag, du fortjener det

   ControlManager™ er et værktøj, der gør det nemt at efterleve ISO27001. Du behøver ikke være ekspert i standarden – følger du opsætningen, så efterlever du automatisk ISO27001
   DK Hostmaster case logo
   Erwin Lansing
   Sikkerhedschef, DK Hostmaster

   Få en gratis og uforpligtende demo af vores multidimensionale complianceværktøj 

   X