Oplev effektivitet og multidimensionalt arbejde

  Fedt at du har lyst til at se, hvor effektiv din dag kan blive

  Book et demo-møde ved at udfylde nedenstående kontaktformular helt uforpligtende.

  Vi vil efterfølgende kontakte dig for at aftale et møde. På dette møde vil vi præsentere multidimensional compliance og ControlManager™ i relation til de opgaver, du sidder med. Derefter vil du modtage en demo-adgang, hvor du selv har mulighed for at gå på opdagelse.

  Det siger vores kunder

  EUC Nord

   ”Vi var på gyngende grund og ikke helt sådan klare i mælet med, hvad det egentligt var, der var vores behov. Derfor var det lidt vigtigt at komme i dialog med nogen, der ikke bare kunne sælge os et værktøj, men som også virkelig kendte – og kunne sætte sig ind i de her problemstillinger, som vi gerne ville have løst”

  Klaus Sandager, chef for administration og IT, EUC Nord

  Læs casen her

   Navn*

   Mailadresse*

   Titel*

   Virksomhed*

   Telefon

   Hvordan fandt du frem til Siscon?

   NetværkVia googlesøgningKendte Siscon i forvejen

   Verification:captcha

   Jeg afgiver samtykke til, at Siscon må kontakte mig og sende mig nyhedsbreve, yderligere markedsføring og informationer fra Siscon. Jeg kan til en hver tid trække mit samtykke tilbage, via linket i nyhedsbrevet

   Du modtager en bekræftelsesmail, efter du har trykket “Send”. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager denne. Ved indsendelse af denne formular accepterer du, at dine data bliver behandlet i overensstemmelse med Siscons Privatlivspolitik.

   X