Book en demo af ControlManager™ 

  Oplev hvor effektivt og multidimensionalt dit compliancearbejde kan blive. Book et demo-møde ved at udfylde kontaktformularen.

  Vi vil efterfølgende kontakte dig for at aftale et møde. På dette møde vil vi præsentere multidimensional compliance og ControlManager™ i relation til de opgaver, du sidder med. Derefter vil du modtage en demo-adgang, hvor du selv har mulighed for at gå på opdagelse.

  Læs mere om ControlManager™

   

  Er du nysgerrig på hvem Siscon er?

   Navn*

   Mailadresse*

   Titel*

   Virksomhed*

   Telefon

   Hvordan fandt du frem til Siscon?

   NetværkVia googlesøgningKendte Siscon i forvejen

   Jeg afgiver samtykke til, at Siscon må kontakte mig og sende mig viden, invitationer og anden relevant info. Jeg kan til en hver tid trække mit samtykke tilbage via linket nederst i alle mails.

   Du modtager en bekræftelsesmail, efter du har trykket “Send”. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager denne. Ved indsendelse af denne formular accepterer du, at dine data bliver behandlet i overensstemmelse med Siscons Privatlivspolitik.

   HEy! Ha' lige en effektiv dag, du fortjener det

   Vi har fået bygget et helt compliance-koncept til styring af fortegnelses-information, risikovurderinger og konsekvensanalyser. Og særligt i begyndelsen af byggeprocessen var det vigtigt at kunne sparre med Siscons konsulenter, der også kunne hjælpe med at løfte diskussionen op på et strategisk niveau omkring vores forventninger og målsætninger.
   Sæt strøm til din informationssikkerhed
   Anders Chemnitz og Ditte Baltersen
   Nyborg Kommune

   Få en gratis og uforpligtende demo af vores multidimensionale complianceværktøj 

   X