TILSYN MED DATABEHANDLERE I COMPLIANCEGATEWAY:  EFFEKTIV DELING. SIKKER BESVARELSE. TILSYNET GENNEMFØRT. ALT SAMMEN I ÉT OG SAMME VÆRKTØJ – CONTROLMANAGER™

  ComplianceGateway er et add-on til ControlManager™. Du tilbydes en sikker platform, hvor din virksomhed nemt kan indhente dokumentation fra eksterne parter blandt andet føre tilsyn med databehandlere.

  Siscons konsulenter er eksperter i GDPR og ControlManager™ og står klar til at hjælpe dig:

  EFFEKTIVT TILSYN

  Med ComplianceGateway skærer vi det ineffektive led fra, hvor I skulle transportere jeres indhentning af dokumentation fra jeres eget system og ud til en databehandler – den eksterne part. ComplianceGateway gør det muligt at transportere dette direkte fra ControlManager™ og ud i ComplianceGateway, hvor det er tilgængeligt for jeres databehandler. Det giver jer en proces, hvor alle dele er integreret i ét og samme værktøj og delingen med databehandlere kan foretages med få klik.

  RESSOURCEBESPARENDE TILSYN

  Med ComplianceGateway kan I skræddersy jeres tilsyn, så det afspejler den enkelte databehandler. Omvendt kan I også nemt sende enslydende tilsyn ud til en gruppe forskellige databehandlere. Disse to muligheder faciliterer dels præcision og kvalitet i jeres returbesvarelser, dels den bedst mulige effektivitet i udførelsen af mange, lignende tilsyn.

  OVERBLIK SIGNALERER TRYGHED

  Det signalerer kvalitet både internt og eksternt, at I har det fulde overblik over samtlige led i jeres tilsynsforløb og nemt kan fremvise dokumentation, når det bliver efterspurgt. Med ComplianceGateway har I styringen med jeres tilsyn fra start til slut, og I får desuden muligheden for – via jeres databehandler – også at have tilgang til dennes tilsyn med sine underdatabehandlere.

  TILGÆNGELIG OG DOKUMENTÉRBAR VIDEN 

  Jeres resultater af tilsyn med databehandlere vil fremover være tilgængelig i ControlManager™. Det betyder, at I let vil kunne overdrage/dele de tilgængelige data, hvis I skifter medarbejdere eller ansætter nye. Dette kvalitetssikrer jeres arbejde med tilsyn fremover, da forhenværende data ikke vil gå tabt i uigennemsigtige processer. Desuden vil I til en hver tid være i stand til let at fremfinde den relevante dokumentation på jeres indsats.

  X