Siscons kunder om ControlManager™

Det siger Siscons kunder om ControlManager™

Se her et udpluk af de kunder Siscon har.

Styrker identificeret under audit ved RUC:

• Topledelsen har udvist engagement i styring af informationssikkerheden på RUC og i opbygningen af ISMS systemet.

• Værktøjet ControlManager™ opleves som en stor hjælp til at styre dokumentation, sikkerhedshændelser, referater, etc. Desuden er der lavet relationer fra forretningsprocesser til informationssikkerhedsaktiverne i ControlManager™, således at diverse tiltag til arbejdet i administrationen og i institutioner begrundes ud fra forretningsbehov.

• RUC ISMS Årshjul fastsætter ISMS aktiviteterne til RUCs årsrytme.

Henrik Jensen – RUC

“Thísted kommune har impleneteret ControlManager™ og arbejder effektivt med programmet. Vi har anbefalet ControlManager™ til Skive kommune, som nu arbejder med processerne i ControlManager™
Steen Jensen – Thisted Kommune

“Vi fandt 2 danske værktøjer. Vi besøgte Thisted Kommune hvor vi så værktøjet i brug og hørte om deres erfaringer og overvejelser. Produktet var det billigste af de 2 alternativer og virkede til at kunne opfylde vores behov. Så derfor valgte vi ControlManager™. At Siscon efterfølgende har forbedret produktet og taget bolden op mht. ERFA-grupper blandt kunderne er et ekstra plus.”
Jes Strickertson – Skive Kommune

“Jeg vurderer, at ControlManager™ er et rigtigt godt værktøj til at understøtte styringen af IT-sikkerhedsprocessen”
Steen Djursgård, Auditor ved Dansk Standard

“Siscon har bistået med hele implementeringen af ControlManager™ i EUC-Nord med stor succes og god service”.
Klaus Sandager – EUC Nord

“Det er på tide at fremvise den proces og det produkt jeg er meget tilfreds med, og som har hjulpet Norsk Rikstoto et langt skridt videre i sikkerhedsarbejdet”
Morten Halvorsen, Sikkerhedschef ved Norsk Rikstoto

Læs desuden den gode historie om Norsk RiksTotoVi passer godt på vores kunder. Vi er i dialog med vores kunder og yder den gode service til vores kunder, vi selv ønsker fra vores gode leverandøre.