Om Siscon

Den gode ide – føres videre med stærke værdier.

Siscon blev grundlagt i 2004 af Lars Bærentzen, som stadig står for den daglige drift af virksomheden med gode værdier som god service, langvarige relationer med kunden i fokus samt størst værdi ved implementering og forankring af data- & informationssikkerhed i skandinaviske virksomheder. Vi er 11 engagerede kolleger, der hver dag løfter opgaver som konsulentsparring indenfor risikovurdering, beredskabsdesign, beredskabstest, undervisning, kurser, salg & marketing, support og udvikling.

Tilbage i 2004 og frem til nu er tanken at understøtte den data-/informationssikkerhedsansvarliges arbejde med udarbejdelse af informationssikkerhedspolitikker, risikovurderinger, beredskabsplaner og en løbende opfølgning, for dermed at understøtte alle elementer, hvis din virksomhed ønsker at arbejde professionelt med informationssikkerhed.

Siscon rådgivningsteam

Lars Bærentzen – Seniorkonsulent – Direktør
E-mail: LAB(a)Siscon.dk
lars

Camilla Bruun – CMO & kundeansvarlig
E-mail: CAB(a)siscon.dk

camilla

Christina Wulff Jensen – Salgskonsulent
E-mail: CWJ(a)siscon.dk

christina

Jesper B. Hansen – Senior informationssikkerhedsrådgiver
E-mail: JBH(a)siscon.dk

jesper

Henrik R. Drøscher – Informationssikkerhedsrådgiver
E-mail: HED(a)siscon.dk

henrik

Jan Lehmann – Informationssikkerhedsrådgiver
E-mail: JAL(a)siscon.dk

 

 

 

 

 

 

Laurits Ketscher – Jurist og rådgiver
E-mail: LAK(a)siscon.dk
DSCF5440-2

 

 

 

 

 

 

Jennifer Romeyke – Salgskonsulent
E-mail: JER(a)siscon.dk
DSCF5602-2

 

 

 

 

 

 

Henrik Pasgaard- Salgskonsulent
E-mail: HEP(a)siscon.dk
DSCF5428-2

 

 

 

 

 

 

Morten Gleesen – Grafik og Marketing
E-mail: MOG(a)siscon.dk
DSCF5544-2

 

 

 

 

 

 

Thomas Windeleff- Produktansvarlig
E-mail: THW(a)siscon.dk
DSCF5495-2

 

 

 

Udviklingsteam & Teknisk Support

 
   Alex.
Valery Gorkovoy
Maksym Hetsko
Aleksey Tesgay
Anastasiya- Test & QA

Siscon og ControlManager™ er og har gennem lang tid været markedets førende værktøj til at understøtte den IT-sikkerhedsansvarliges arbejde og dermed sikre virksomhederne struktur og overblik til at træffe prioriterede og veldokumenterede beslutninger.
ControlManager™ sikrer en struktureret tilgang til informationssikkerhedsområdet, og med indbygget Awareness front end, rapporteringsmodul, IT-sikkerhedshåndbog og meget mere er ControlManager™ den uundværlige partner for alle, der er involveret i organisationens informationssikkerhedsarbejde.

I 2010 udvidede Siscon fokusområdet til også at omfatte Norge. Norge var det første land til at omfatte den fortsatte vækststrategi i Norden.
Siscon har altid været drevet med økonomisk sund fornuft, hvilket har resulteret i at Siscon både i 2010, 2011, 2012, 2013 & 2014 har opnået at bliver “AAA-rated”, som en af de få virksomheder i Danmark.