Sikkerhedspolitik

Sikkerhedshåndbog

En Sikkerhedshåndbog beskriver på en enkel og struktureret måde virksomhedens sikkerhedsniveau nedskrevet i en IT-sikkerhedspolitik. Virksomheden kan udarbejde sin egen sikkerhedshåndbog/IT-sikkerhedspolitik eller lade sig inspirere af kendte nationale eller internationale standarder – som ISO27001, ISO27002, PCI. ControlManager™ indeholder kravene fra de anerkendte standarder, der gør det nemt for virksomheden at holde sig opdateret på IT-sikkerhedsområdet og have en ajourført IT-sikkerhedspolitik i henhold til ønskede krav og standarder..

Sikkerhedpolitik

IT-Sikkerhedshåndbogen giver et opdateret overblik over hele IT-sikkerhedsarbejdet for både ledelse, IT-afdeling, IT-sikkerhedsorganisation og medarbejderne. Sikkerhedshåndbogen indeholder sikkerhedspolitikken, regler og procedurer der nemt publiceres ud til relevante interessenter via Awareness applikationen. En publiceret IT-sikkerhedspolitik sikre forankring hos medarbejderne, der nemt kan være opdateret omkring de informationer der er relevante for den enkelte.

Standarder

ControlManager™ leveres med en skabeloner, der følger best practise som beskrevet i ISO27002 og DS484. Ønsker din virksomheds at efterleve de egne eller andre standarder , er ControlManager™ markedets bedste værktøj til efterlevelse af både at gennemføre det indledende arbejde og dokumentere compliance, når der laves IT-revision. Andre standarder kan nemt indføres efter behov i ControlManager™.

Kender medarbejderene i din virksomheds, de opstillede IT-Sikkerhedspolitikker? Ved de hvordan de må dele filer og hvordan de skal håndterer personfølsomme data? Med en nedskrevet IT-sikkerhedspolitik og awareness modulet I ControlManager™ – kan din virksomhed informerer medarbejderne, så der ikke opstår situationer hvor brud på IT-sikkerheden skader virksomhedens omdømme.